tiistai 16. lokakuuta 2012

Tiistai ilta

Pikkasen väsyttää, kun mulla oli tänään aamuvuoro.
Eli kello oli soimassa 6.30, mut väsytti niin pirusti niin ajattelin et torkutan vielä 30min. Tuli vähän kiire, äkkii sängystä ylös ja vaatteet päälle. Työpäivä alko 8.00, niin kerkesin kaikessa rauhassa meikkailla töissä.
Ja sit iski tietysti ihan kauhee nälkä, ja aamu rumban takia en kerenny mitään aamupalaa syödä kotona. Onneks mun työpaikan lähellä on Picnic ja sieltä saa ihan super ihanaa aamupalaa. Maksaa 4.90€ ja siihen kuuluu kahvi,mehu ja täytetty croissantti. Mun mielestä se ei oo kovin paha hinta, jos nyt pari kertaa viikossa käy hakemassa.


8h työpäivän jälkeen menin sitten kaupan kautta kotiin. Ajattelin pitkästä aikaa tehdä makaronilaatikkoo. Oon onneks taas innostunu ruuan laitosta, vaikka onkin vähän tylsää kokkaa vaan itelleen. Mut kuten äiti aina sanoo niin, siin säästää rahaa ja onhan se ihan hyvä et ihminen syö kunnolla. Koska jossain vaiheessa en jaksanu työpäivän jälkeen mitään ruokaa laittaa ja tuli sitten vaan syötyy jotain leipää. Not good. Mut nyt on varmaan viikoks ruokaa. Voi olla et toi makaronilaatikko tulee korvista ulos loppu viikosta.

Nyt suihkuun ja sit peiton alle ja joku sarja pyörimään. Onneks meen vasta iltavuoroon huomenna niin saan nukkuu PITKÄÄN :)


*good night sleep tight don't let the bedbugs bite*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti