torstai 1. marraskuuta 2012

Sisustusvimma

No niin, taas on viikko hurahtanu ja huomenna on taas perjantai. Viikonlopun suunnitelmat on vielä vähän auki. Tekis kieltämättä vähän mieli lähtee johonkin ulos pomppimaan, mut saa nähdä. Oon ollu koko viikon niin väsynyt että oon joka päivä tullu suoraan duunista himaan ja vaan lööbannu, lökärit päälle ja peiton alle :) Kävin tänään kaupassa ennen kun tulin kotiin. Päätin "rankan" päivän jälkeen ostaa vähän herrkuja illaks, pari juttuu tarttu mukaan :)


kevyt iltapala

En tiedä mistä johtuu mut muhun on iskenyt ihan kauhee sisustusvimma. Tekis mieli laittaa vähän jotain uutta täällä mun pesässä. Ois yks "iso" urakka mitä kans pitäis tehdä, maalata seinät. Mun iskä tulis varmaan auttaa kun vaan pyytäisin. Voisin kyl itsekin maalata, mut ekaks pitäis repii noi tapetit alas. Ja mulla ei oo hermoja siihen. Veikkaan et noi seinät saa odottaa ja mielummin sit sisustaa pienillä jutuilla kämppä uuteen uskoon. On kyl hassuu miten joku pienikin asia voi tuntua niin isolta, esim jos vaihtaa verhot. Äiti puhu viime viikonloppuna et voitais käydä Ikeassa nyt ennen joulua. Sieltä tulee kyl aina roudattuu vaikka mitä. Viimeks kun siellä kävin niin mukaan lähti pinkki tuoli. Osu samantien silmään ja oli PAKKO saada.


Selailin just vähän Ikean sivulla ja bongasin pari juttuu mitä voisin mahdollisesti ostaa ens kerralla kun sinne meen :)

LJUSÅS YSBY Pöytävalaisin IKEA Tekstiilivarjostin suodattaa valon kauniisti. Himmennettävä. Valon voimakkuutta voidaan säädellä tarpeen mukaan.
Pöytävalaisin
ÅRYD Kynttilänjalka pöytäkynttilälle IKEA
IKEA STOCKHOLM Kulho IKEA Pehmeät muovitassut pitävät kulhon tukevasti paikallaan ja suojaavat alla olevaa pintaa naarmuuntumiselta.
Kulho
CHRYSALIDOCARPUS LUTESCENS Ruukkukasvi IKEA
Ruukkukasvi


Ihanaa torstai iltaa kaikille :)

PUSS HEJ 

 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti