tiistai 6. marraskuuta 2012

Vapaapäivä ja viikonloppua odotellessa

Kävin eilen duunin jälkeen vähän kaupoissa ja mukaan tarttu pari pientä juttuu. Tuntuu siltä et sillon kun haluis löytää jotain niin sillon ei tietenkään löydy mitään.

Kicksistä itseruskettavaa ja ripset
Huulipuna Gina Tricotist 

Neule Gina Tricotist (vetoketju selässä)


Sander Van Doorin lippu lauantaille <3

Tänään mulla on ollu vapaapäivä. Nukuin pitkään ja nousin vasta vähän ennen 12 sängystä. Mä niin tykkään kun saa rauhassa herätä ja ei oo mikään kiire mihinkään.
Olin sopinu Katin kanssa et mennään syömään. Treffattiin kahen aikaan keskustassa ja päätimme mennä syömään Bravuriaan (Salomonkatu 1).



Henkilökunta oli aivan mahtava ja paikka muutenkin tosi viihtyisä. Otimme molemmat pastat ja oli hyvää. Ite otin Carbonara pastan missä oli savupekonia, sipulia, mustapippuria ja karmakastiketta. Annos oli ihan jäätävän kokonen ja sain vaan puolet syöty.




Istuttiin Bravurias vajaa pari tuntii ja päätettiin lähtee vielä johonkin ottaa jotain pientä jälkkäriks. Ei jaksettu mihinkään pitkälle lähtee niin mentiin Kampin Aschan coffee & deliin. Olin niin täynnä et otin pelkän kaakaoon kermavaahdolla :)


Kaakaoon jälkeen lähdettiin sitten liikkumaan kotiin päin. Ruokakaupan kautta kipasin vielä ennen kun lähdin kotiin. Vihdoin ja viimein kotona ja nyt vois laittaa lökärit jalkaa ja telkkari päälle :)
Kiitos Katille ihanasta päivästä <3


LAUANTAINA <3

PusS HeJ

6 kommenttia: